Uncategorized

Audius, Star Atlas ve Like Projelerine Giriş

Audius (AUDIO)

Audius, Spotify ve KKbox’a benzer bir müzik yayın platformudur. Audius, Eylül 2019’da kuruldu. Yerel tokeni AUDIO, Ekim 2020’de resmi olarak ana ağda piyasaya sürüldü.

Şu an için AUDIUS’un her ay 6 milyondan fazla kullanıcısı var. Rolling Stone dergisi, AUDIUS’un SPOTIFY’a karşı bir rakibi olduğunu söyledi. AUDIUS üç yıl önce kurulmuş olmasına rağmen daha çok yol kat etmesi gerekmektedir.

6 Eylül 2021’de AUDIUS; aralarında ünlü Katty Perry, Nas ve The Chainsmokers’ın da bulunduğu müzisyenler tarafından yönetilen 5 milyon dolarlık bir finansmanı olduğunu belirtti.

Ancak AUDIUS, yalnızca bir müzik yayın platformu olduğu için değil, blok zinciri teknolojisini benimsediği için de dikkatleri üzerine çekmiştir. Yeni bir çağ açan blok zinciri, sanatçılar için yeni bir olanak sağlıyor ve yalnızca şimdi değil gelecekte de NFT yayınlamak gibi yeni bir gelir elde etme yolu getiriyor.

AUDIO Hakkında

Yararı

  • Yönetim
  • Sahipleri resmi Discord’a katılabilir
  • Audius platformunda ödül kazanmak için Staking yapılabilir

AUDIO Piyasa Değeri

  • Dolaşımdaki Piyasa Değeri: 845.058.470 USD
  • Dolaşımdaki Arz: 406.077.610 AUDIO
  • Maksimum Arz: 1.051.760.484 AUDIO

AUDIO Sosyal Medya Hesapları

Star Atlas (ATLAS)

Star Atlas, Ocak 2021’de duyuruldu. Solana zinciri üzerine kurulan şu anda merkezi borsa FTX ve merkezi olmayan borsa Serum tarafından desteklenmektedir.

Star Atlas, metaverse üzerine inşa edilmiş çok oyunculu bir oyundur. Star Atlas’ın arka planı 2062’nin gelecekteki dünyasındadır, kaynaklar ve kontrol için savaşan üç grup bulunmaktadır. (insanlar, uzaylılar ve bilişsel duyarlı robotlar)

Farklı nifaklar, farklı nifakların ortaklarıyla işbirliği yapmaya ve farklı stratejiler uygulamaya ihtiyaç duyarlar. Bu nedenle herhangi bir oyuncunun yeterli olabileceği çeşitli oyun türlerinden biridir.

Star Atlas’ın oynanışı temel olarak şu şekilde sınıflandırılabilir:

  • Uzay Keşfi
  • Pilot Simülasyon
  • Kaynak Toplama

Star Atlas’ı benzersiz yapan nedir?

Star Atlas, oyuncuların film oynanış sahnesi görselleriyle kendilerini oyuna kaptırmalarını sağlayan bir metaverse ve oyna kazan oyunudur. Star Atlas birçok farklı oyun türü içerir, diğer oyuncularla savaşabilir veya ittifaklar oluşturabilirsiniz. Şu an için piyasada Star Atlas ile yarışabilecek ölçekte bir oyun bulunmamaktadır.

Ayrıca Star Atlas, ATLAS ve POLIS adlı çift tokenli bir ekonomi modeli de benimsemektedir.

Oyun için bir ekonomi tokeni olan ATLAS, hem oyun içi para birimi olarak hem de diğer işlemler için kullanılmaktadır. ATLAS tutmak, gemiler veya bileşenler gibi belirli varlıklarda indirimli fiyatlardan yararlanmanıza da olanak tanır. Ayrıca POLIS bir yönetim tokenidir. Oyuncular POLİS’e sahip olduklarında, filo ve arazi alımında belirli bir indirimden yararlanabilirler.

Solana üzerinde inşa edilmesinin avantajı nedir?

Star Atlas, yüksek TPS’si ve nispeten düşük işlem ücretleri nedeniyle Solana üzerine kurulmuştur. Solana, yoğunluk halinde 50.000 TPS’ye izin veren kısmi hataya dayanıklı algoritma tabanlı konsensüs sistemine sahip bir Katman 1 blok zinciridir. Star Atlas, Solana blok zincirinin bu avantajlarından dolayı tutkusunu gerçekleştirebilir.

ATLAS Hakkında

ATLAS token, Star Atlas pazar yerinde gemileri onarmak, büyütmek veya NFT’leri satın almak için kullanılabilen Star Atlas’ta oyun içi para birimidir. Star Atlas’ta oyuncular korsanlar, ödül avcıları, komisyoncular, CEO’lar ve daha fazlası dâhil olmak üzere farklı meslekler seçebilirler. Buna ek olarak uzay gemileri bireysel olduğu kadar başkalarıyla da stratejik olarak rekabet edebilirler.

Star Atlas, Ağustos 2021’de FTX borsasında IEO aracılığıyla 1 milyon dolar değerinde ATLAS ve Raydium’daki ICO aracılığıyla 500.000 dolar daha dağıtacağını duyurdu.

ATLAS Piyasa Değeri

  • Dolaşımdaki Piyasa Değeri: 162.854.677 USD
  • Dolaşımdaki Arz: 2.160.000.000 ATLAS
  • Maksimum Arz: 36.000.000.000 ATLAS

POLIS Hakkında

POLIS aynı zamanda topluluk yönetimi ve uzay şehri yönetimi için kullanılan bir Star Atlas tokenidir.

POLIS Piyasa Değeri

  • Dolaşımdaki Piyasa Değeri: 164.199.913 USD
  • Dolaşımdaki Arz: 21.600.000 POLIS
  • Maksimum Arz: 360.000.000 POLIS

Star Atlas Sosyal Medya Hesapları

LikeCoin (LIKE)

LIKE Hakkında

LikeCoin, Hong Kong’da kurulmuş olan kar amacı gütmeyen bir kuruluştur. Vakıf, içerik oluşturucularının içeriklerini oluşturmaya devam etmesini teşvik etmek için ayda 5 ABD doları ile Civic Liker’ı tanıtmaktadır. “Beğenileri bahşişe dönüştürmeyi, içerik oluşturucuları ödüllendirmeyi” hedefliyor.

LikeCoin, içerik sahipliği, para kazanma ve ekonomik dağıtım için bir protokoldür. LikeCoin zinciri, Cosmos SDK temelinde geliştirilmiş bir proof-of-stake (PoS) blok zinciridir. İzinsiz bir protokol olarak 800’den fazla medya kuruluşu WordPress eklentilerinde LikeCoin kullanmayı seçti. LikeCoin ayrıca genel kullanıcıların içeriği okuması, oluşturucuları ödüllendirmesi, LikeCoin’i transfer etmesi ve doğrulayıcılara yetki vermesi için kullanımı kolay bir mobil uygulama olan Liker Land’i sunmaktadır.

LikeCoin şu anda Matters, Vocus, Medium, WordPress, Pathfinder ve Blogspot gibi büyük platformları desteklemektedir.

LIKE Piyasa Değeri

  • Dolaşımdaki Piyasa Değeri: 30.141.408 USD
  • Dolaşımdaki Arz: 1.060.726.130 LIKE
  • Maksimum Arz: 2.000.000.000 LIKE

LIKE Sosyal Medya Hesapları


risk uyarısı:

Kripto para birimlerinin oldukça değişken olabileceğinin farkında olmalısınız. Bireysel yatırım hedeflerinize, finansal durumunuza ve riskinize bağlı olarak herhangi bir yatırımın, yatırım stratejisinin veya ilgili işlemin sizin için doğru olup olmadığını belirlemekten yalnızca siz sorumlusunuz. ABCC, ilgili yasa ve yönetmeliklerin geçerli olduğu ülkelerde ve yargı bölgelerinde kullanıcılara yönelik hizmetlerimizi iptal etme ve sona erdirme hakkını saklı tutar.


Join Our Community :

Twitter – https://twitter.com/ABCCExOfficial
Instagram – https://www.instagram.com/abccexofficial/
Vkontakte – https://vk.com/abcc_exchange
Reddit – https://www.reddit.com/r/ABCC/

Telegram –

English: https://t.me/ABCCExOfficial_en
Русский: https://t.me/ABCCExOfficial_ru
Việt Nam: https://t.me/ABCCExOfficial_vn
Italy: https://t.me/ABCCExOfficial_it
India: https://t.me/ABCCExOfficial_in
Español: https://t.me/ABCCExOfficial_es
Türkiye: https://t.me/ABCCExOfficial_tr
Portuguese: https://t.me/ABCCExOfficial_pt
中文: https://t.me/ABCCExOfficial_cn

Sign-up to receive weekly updates from us